miércoles, 5 de noviembre de 2008

Vídeo informatiu sobre l'AUTISME


M'agradaria que vegereu aquest vídeo sobre les discapacitats humanes, en especial, parla de L'AUTISME.
En aquest vídeo, podem sentir una explicació sobre què és i què suposa aquest transtorn, podem veure el desenvolupament d'un xiquet autista, la intervenció dels mestres i especialistes, com educar-los i redirigir-lis cap a una educació adequada...
He volgut posar este vídeo perquè crec que la gent no tenim la suficient consciència ni la informació necessària sobre aquest tipus de transtorn, i amb açò, pretenc la conscienciació de la gent i sobre tot de les mestres per a que en un futur, puguem saber com tractar a aquestos nens a l'escola.
Hem de pensar amb els demés i tindre més cura en educar als nens amb discapacitats, ja siguen físiques o mentals.



(http://www.youtube.com/)

Després d'açò... què penses? Jo crec que amb empatia, afecte, ajuda i comprensió cap a ells, podem ajudar-los a que se senguen protegits i atesos, i així és una forma d'escoltar-los i de conviure amb ells per a ajudar-los en el seu procés d'aprenentatge.

3 comentarios:

María Gutiérrez dijo...

Hola Elena!!! Soy María. Vaya blog más chulo te ha quedado, está muy completo, me gusta muchísimo! Además has añadido un montón de cosas interesantes. Espero que lo sigas ampliando porque iré visitándolo. Muchos besos!

juancarlos dijo...

"o crec que amb empatia, afecte, ajuda i comprensió cap a ells, podem ajudar-los a que se senguen protegits i atesos, i així és una forma d'escoltar-los i de conviure amb ells per a ajudar-los en el seu procés d'aprenentatge"
estoy deacuerdo en que con ese trato se puede mejorar, pero tambien es cierto que cualquier enfermedad que influya en la psicologia de una persona y en este caso el aprendizaje es necesaria la intervencion de un especialista en psicologia (que es lo que estudio yo jaja), sobre todo porque todo problema por pequeño que sea oculta algo aun mas profundo, que si bien no se manifiesta ahora puede hacerlo mas adelante. Buen blog, y en valencià xiqueta!
saludos!

elena dijo...

¡¡GRACIAS POR LOS COMENTARIOS!!

Gracias por poner vuestra opinión, y me alegro mucho de que os haya gustado mi blog!!! :)

Por cierto, juan carlos... cuál es tu blog?? Y decirte que gracias por tu consejo y que tienes razón. La psicología tiene mucho que ver y sobretodo la intervencióin de un especialista de este tipo vendría genial para el desarrollo del niño.

Un saludoooo!!! :P